Cine suntem

Pentru mii de clienti care conduc catre birou, scoala, sau calatoresc in concediu cu automobilul, si care de asemenea isi doresc un standard de viata ridicat in tot ceea ce fac – a ne cunoaste costa doar un apel telefonic catre compania noastra. Suntem totdeauna aici pentru a efectua serviciile de tractare intr-o maniera eficienta si profesionala, in caz ca nimeriti o groapa in sosea, de exemplu. Scopul nostru este sa te repunem in miscare in conditii de siguranta cu intarzieri minime.

Bateria a “murit” dintr-o data? Erori de functionare a motorului in timpul rularii pe sosea? Masina nu este capabila de rulare si doriti sa o transportati in alta locatie, fie in aceeasi localitate fie in alt oras din cuprinsul Romaniei? Ati dori sa importati o masina din Europa si vreti sa lasati pe noi problema transportului?Toate aceste probleme au solutii si le vom rezolva eficient in urma unui apel catre noi.
Veti fi conectat imediat cu unul din colegii nostri care va fi principalul dvs contact pana la sosirea platformei sau a vehiculului de tractare. Colegii nostri vor colecta de la dvs toate infromatiile necesare privind locatia, posibila cauza a problemei, si va vor raspunde oricarei intrebari pe care o aveti.

SERVICIU DE TRACTARE

IN CARE POTI AVEA INCREDERE!

Angajam doar soferi profesionisti si de incredere, folosim echipament nou cu marci consacrate, metode si tehnici din domeniu recunoscute.
Compania noastra este un furnizor de servcii de tractare de urgenta 24 ore / 24 ore de incredere,
activand de 5 ani in industria tractarilor si asistentei rutiere.

Avantajele noastre

  • Suntem experti in transportul autovehiculelor, livram vehiculele la locatia solicitata, transportam persoanele din locatia indicata.
  • Scopul care ghideaza compania naostra este: Sa inspiram clientilor nostri incredere si liniste in ceea ce priveste transportul vehiculului lor. Veti vedea, chiar ne pasa.
  • Compania noastra este tanara si experimentata. Echipa este bine pregatita si dedicata alivrarii celor mai bune servicii catre client. Toti membrii echipei au experienta considerabila in transportul si tractarea de vehicule.
  • Din centrul nostru de receptie, informatia este rapid transferata soferilor nostri pentru a asigura un service rapid si sigur.

ECHIPA NOASTRA

Manuel Motoc
Manuel Motoc